Vad är den bästa fotbollsschoen? Topp 6!

Posted by admin 22/08/2018 0 Comment(s)


Vi presenterar dig toppen av de bästa fotbollsskorna enligt oss. Fotboll är den mest populära sporten i världen. Allt du behöver är en boll så att du kan spela var som helst. Men när du spelar i en klubb kan du inte spela med några par fotbollsstövlar. Om du kommer fram på fältet med ett par charentaise tvivlar jag på att domaren låter dig spela. Dessutom är det också trevligt för en spelare att ha de senaste fotbollsstövlarna och vara elegant även på fältet. Kvalitet och estetik, kommer du att se de bästa fotbollsskorna i det ögonblick som gör dig till den mest snygga spelaren i spelet. Detta kan vara tröstande om du tar en resväska, det vinner alltid.


1. Adidas Copa, den tidlösa
Adidas Copa fotbollsstövlar har funnits länge. Om du spelar i en klubb måste du ha sett någon bära den. Adidas Copa är tillverkad av känguru läder och är mycket bekvämt och perfekt för personer som har en bred fot. Det är en perfekt modell för försvarare eftersom de är mycket resistenta. Estetiskt är det ett par vintageskor, vanligtvis svart, även om Adidas nyligen släppt flera färger för den här produkten. Dessutom kommer de i formade och skruvade klämmor för att du ska kunna spela på vilken yta som helst. Om du gillar bekväma, slitstarka fotbollsstövlar och vill ge dig ett litet "gammaldags" utseende, kommer Adidas Copa att glädja dig.


2. Puma One 18.1, enkel men av kvalitet
Vi fortsätter med fotbollsstövlarna i läder. Puma One 18.1 är en avancerad modell av varumärket. Tillverkad av en "socka", kommer de hålla din fotled perfekt för att undvika skador. Dessutom har du en inre foder som låter dig skydda dig från förkylningen. Skinnet på skopans topp är bra för att du ska få bättre kula och sålunda låta dig göra dribblar till Ronaldinho. Du behöver fortfarande lite talang men det är ett bra sätt att hjälpa dig vad tycker du?


3. Nike Magista, den breda skoen på Nike-linjen
Nike Magista fotbollsstövlarna är de bredaste modellerna i Nike-serien. Finns i hög eller låg version, dessa skor har en väldigt tunn slipper som gör det möjligt att få en bra koll på bollen. Du hittar ett roterande område framför foten för att göra snabbare riktningsändringar. Det är en modell som väl motsvarar spelarna som utvecklas i fältets axel. När det gäller estetik är det en sko ganska enkel men elegant som du kan hitta i en mängd olika färger.


4. Puma Futur 18.1, en avancerad modell
Puma Futur 18.1 fotbollsschoen är en mycket framgångsrik och exklusiv modell. Det finns en lättviktig sko som har en slipper för bättre stöd av fotleden. Dessutom kommer du att ha en sömlös bootie som gör det möjligt att ta formen på din fot perfekt första gången du lägger dem på. Den är utrustad med en vadderad innersula för maximal komfort. Slutligen finns det en fotsko som är väldigt estetiskt stilfull, vilket för mig var den stora defekten i Puma tidigare år. Med denna modell kommer märket också tillbaka i de stora ligorna när det gäller kvalitet och stil.


5. Adidas X, för mer fart
Vi går in i topp 5 bästa fotbollskor enligt oss med Adidas X. Detta är en avancerad modell från Adidas som designades av varumärket för personer som letar efter fart som offensiva mittfältare eller fans. angripare. Det är en ultralätt sko som har Techfit-teknik. Techfit är en sömlös slipper som omedelbart tar formen på din fot för att garantera maximal komfort. Fotens framsida, utan snören, har studerats så att du kan styra din boll helt enkelt när den kommer snabbt. Slutligen är Adidas X utrustad med "NON STOP GRIP" för att säkerställa bästa möjliga grepp på bollen och därmed ha total kontroll över bollen.


6. Adidas Nemeziz, fotbollsstövlarna i legenden Messi
Vad sägs om Lionel Messi förutom att han är den bästa fotbollsspelaren hela tiden? Legenden spelar på FC Barcelona gör hans fenomenala dribbling med Adidas Nemeziz fotbollsschoen. Du hittar en mängd olika tekniker på denna modell. Först och främst är den gjord av Agility Knit på fotens framsida för att ha en monterad och väldigt dynamisk slipper.

Leave a Comment