Top 5 bedste fodboldstøvler af 2019

Posted by admin 21/02/2019 0 Comment(s)


Lukaku (Manchester United) PUMA ONE 19.1 "MVP Pack"
I dag blev en fokusering i den femte runde af FA Cup denne sæson afholdt på Stamford Bridge. I sidste ende besejrede Manchester United 2-0 Chelsea for at komme videre til kvartfinalen. Spillet, som PUMA talsmænd for de "røde djævle" Loukakou fremsat nye PUMA ONE 19.1 sidste uge er netop kommet ud af "MVP Pack" fodboldstøvler.


Sene (Manchester City) Nike Mercurial Vapor 12 Elite iD "Mercurial Heritage"
En anden runde af FA Cup spil mellem Manchester City og England B-hold Newport County for at starte den endelige "Blue Moon" 4 til 1 sejr væk jævnt til næste runde. Spillet for at hjælpe holdet til at bryde dødvandet og sendte et notat hjælper Sane sat på et par Nike i april sidste år lancerede Mercurial Vapor 12 Elite iD "Mercurial arv" fodboldstøvler.


Ashley Cole (Derby County) Nike Tiempo Legend 7 Elite "Spil over"
Veteran Ashley Cole endelig scoret i den igangværende runde af FA Cup i sit første mål efter tiltrædelsen Derby County, at han fik det, kan de stadig kæmpe. Neville, Ashley Cole til fods Nike helt nye "Game Over" fodboldstøvler passer til Tiempo Legend 7 Elite fodboldstøvler, klassisk look kombineret med en kænguru læder overdel, dette er den veteran favorit.


Bailey White (Bristol City) Nike Premier 2.0
Selv om det blev indført efter spillerne er identificeret som "coach sko", men stadig er der mange professionelle spillere har et valg til fods retro-look Nike Premier Series støvler. For eksempel er den igangværende runde af FA Cup debut i Bristol spiller Bailey Wright, den tidligere australske internationaler valgte Nike frigivet i starten, der er udstyret med SG Anti-Clog ydersål nye hvide / røde farve fodboldstøvler Premier 2.0 .


Gleizman (Atletico Madrid) PUMA FREMTID 19.1 NETFIT "MVP Pack"
Ud over de tidligere nævnte Loukakou, som en af ​​Gelieziman PUMA talsmænd også sidste weekend i La Liga til fods med 2019 NBA All-Star Game i Charlotte kobling PUMA FUTURE 19.1 NETFIT "MVP Pack "fodboldsko, og brugte også målet om at hjælpe holdet med at vinde væk. Det er bemærkelsesværdigt, at plaid sko fødder ikke kun sluttede sig til symbol på VM to Venus, og han valgte den måde, de kjole uden snørebånd.


Kevin-Prince Boateng (Barcelona) PUMA Future 19.1 NETFIT
Vinduesvinduets overførsel til Barcelonas ghanesiske stjerne Kevin Springs Boateng debuterede i denne runde La Liga-kamp med Valladolid. Vi fandt ud af at han havde et par sort black PUMA FUTURE 19.1 NETFIT fodboldsko. Jeg ved, at han havde på Nike Mercurial-serien støvlerne, da han kom til Barcelona. Er PUMA klar til at underskrive ham?


Isco (Real Madrid) adidas Nemeziz 18.1 "Archetic Pack"
Ligesom Kevin-Prince Boateng erstattede Real Madrid-stjernen Isco også de Nike støvler, han havde iført andre mærker af sorte sko i sidste weekend. I Real Madrid træning jorden, midtbanespiller fod Adidas frigivet tidligt "Archetic Pack" pakke i Nemeziz 18.1 fodboldstøvler på, åbenbart han virkelig klar til at forlade Nike?


Sergio Ramos (Real Madrid) Nike Phantom VSN Elite DF "Altid fremad"
I træningsbanen forberedelse til La Liga Girona, ud over at sætte Isco Adidas støvler, men Sergio Ramos også stille og roligt skiftet sko. Forsvareren blev erstattet af en Nike Phantom VSN Elite DF "Alltid fremad" fodboldsko med en blå og sølv look. For "Shui Ye", er det, at de "legendariske" støvler er trætte af at bære, så skift det dobbelte "mørke" for at smage det friske?


Nicholas Pepe (Lille) Ny Balance Furon V5 Pro
Den ivorianske vin Nicolas Pepe, der spillede til Frankrikes Lille, har tiltrukket mange europæiske giganters opmærksomhed med sin fantastiske præstation denne sæson. I slutningen af ​​weekenden Ligue første 25 hjemmekamp med Montpellier, der i denne sæson har Nike og PUMA støvler på fødderne af spillerne har ikke sat på et par af brand logo, og har en sort farve på New Balance Furon V5 Pro fodboldsko.


Cristiano da Silva (Bai Sun Gud) Nike Mercurial GS360 iD
Sidste sæson AFC Champions League, men desværre fra J1 League nedgraderede Cypress Sun God sidste weekend en warm-up kamp. Kashiwa Reysol udenlandsk bistand iført anførerbind Cristiano da Silva at hjælpe holdet binde spillet nær slutningen af ​​spillet, marken på fødderne et par af hvid / sort / guld farve fodboldstøvler Nike Mercurial GS360 iD, så unik farve Det vil helt sikkert få folk til at glemme.

Leave a Comment