Nike säljer Premier 2.0 svart och silverfärg

Posted by admin 18/01/2019 0 Comment(s)
 
Nya kläder för nyår, Nike Premier 2.0 inledde också sin nya svarta och silverfärg. Denna sneaker är nästan lika klassisk och enkel som något färgschema, och det är imponerande.
Skos kropp är främst svart, tungan och fästmärket är silverfärgade vita och den lilla kroken på tungan är svart. Enan är också svart, bara silverfärgad i slutet av studben. Strukturen hos hela paret är mycket bra och kan ge spelaren tillräckligt med komfort och beröring.
 
 
Premier-serien är inte huvudtemat för Nike fotbollskor, huvudserien är mördarexponeringsfronten och legenden, men det betyder inte att skorna är mycket mindre älskade. Det har alltid varit älskat och betrodat av vissa spelare, varför Nike alltid har behållit frekvensen för att uppdatera dessa traditionella retroskor.
I vinter kommer Nike att släppa ett nytt svart färgschema för Premier II fotbollsskor.
Sneakersna täcker främst kroppen med svart, vilket gör Premier II till en klassisk partner på domstolen.
 
 
Nike Premier II fotbollskor är Nike moderna retroskor, som inte bärs av någon spelare. Denna sko har en känguru läder övre, en retro vikning tunga och en full palm TPU yttersula.
Läder övre ger tillräcklig hållbarhet och utmärkt beröring
Foldad tunga ger en ren, platt beröringsyta
Full palm TPU yttersula med god hållbarhet och stabilitet
 
 
7 skäl att köpa
Många användare är överens om att Nike Premier II är en av de bästa läderstövlarna på fotbollsmarknaden på grund av sin högsta kvalitet och prestanda.
Majoriteten av testerna påpekade att fotbollstoppet ger utmärkt värde för sitt pris.
Känguruens läder övre i bagaget berömdes av många granskare för sin mjuka, konsekventa beröring.
Kängans kvalitet överstiger priset, som nämnts av många bärare.
Stödets lätta design och bekväma passform appellerade till flera spelare.
Några granskare tog märke till den överlappande klaffmåls estetiska värdet.
Några individer som testade fotbollstoppet på planen sa att det behöver en mycket minimal paus och det passar bekvämt ut ur lådan.
 
 
Den andra generationen av Nike Premier har en klassisk design med den väl mottagna traditionella vikningstungen, och är trogen mot premiärens karaktär. Fotbollstartan har en tidlös look som påminner om de tidiga fotbollsstövlarna och innehåller funktioner som mycket liknar sin tidigare version, med några uppdateringar. Majoriteten har kommit överens om att med sin oklanderliga kvalitet och prestanda gör det ett utmärkt köp för spelare som vill dominera fältet med en klassisk läderstart.

Leave a Comment