NIKE Premier 2.0 FG är en fotbollssko som uppfyller normerna för modern fotboll

Posted by admin 25/04/2019 0 Comment(s)


Om du noggrant observera värdet av vänner fotbollsmatch, kommer du att hitta foten av domarna fotbollsskor, adidas Copa Mundial och NIKE Premier Både Utseende hög hastighet. Eftersom varje märkets klassiska stövlar, utöver Kangaroo läder för att skapa en retro känsla i komfort och tillförlitlighet tillhör den beprövade. Som sedimentet av årtionden av varumärkeshistoria har klassiska stövlar alltid producerat hållbar vitalitet. Även i dagens professionella arena spelare föredrar oftast flashiga nya fotbollsskor, men det finns fortfarande några spelare förtjust av klassiska stövlar. När "Lejonkungen" Kahn mycket favorit adidas Copa Mundial, inhemska aktörer, mittfältare på hamnen i Shanghai Caihui Kang är också en soft spot för NIKE Premier, var det ofta i Super Stadium till fots. Nyligen lanserade NIKE en uppgraderad produkt för sin Premier-serie - NIKE Premier 2.0 FG rea på fotbollsskor.


Som en fotbollskon som uppfyller normerna för modern fotbollskonkurrens introducerar NIKE Premier 2.0 FG fortfarande många klassiska designelement av varumärket. Anledningen till att klassiken är klassisk är att det inte räcker. För fotbollskor, "ser annonsering beror på effekten." Fotbollsskor junior konstgräs läder Premier 2.0 för spelarna att ge en bekväm att bära erfarenhet och överlägsen boll känsla, jämfört med den tidigare generationen, har den övre inriktningen Premier 2.0 gjorts, mer kompakt, så mycket som möjligt samtidigt som det övre stödet Känguru lädermaterialet presenterar en högkvalitativ touch. En tungpartiet, spetsar större område för en hög vrist av östasiater i allmänhet mycket vänliga, komfort förbättras avsevärt. Samtidigt har införandet av Air Zoom Legend II: s viktsignalutveckling ökat totalvärdet till en ny nivå. Oavsett om det är personlig och exklusiv serie Ronaldinho R10 och "Garnett" Totti personlig anpassade serien, falsning stora tunga är viktiga designelement. Genom att täcka spetsområdet med en vikad tunga kan spelaren förses med ett fladare område av bollen. Och en stor del av hälen och fotled skyddskåpa stor avkastning NIKE logotyp, är det en hyllning till lanseringen 1994 NIKE Tiempo Premier. Vägen tillbaka när reklam film, NIKE stjärnor i Colosseum striden demoner, och slutligen "King" Cantona ruggig krage, skjuten genom målvakten närbildslins är Tiempo Premier. Dessutom är TPU yttersula i full storlek hållbart och säkerställer sportig stabilitet. Cylindriska studs ger bra styrning flexibilitet och grepp. Även om det är FG-dubbar, är det inget tryck på medellånga människor.


Förutom detta klassiska svartvita färgschema, erbjuder NIKE också svart / gul och vit / blå färgkombinationer till ett pris på £ 95. Om du är trött på fantasi sneakers tillägg av ny teknik, om det är helt enkelt vill uppleva ren spelupplevelse eller minnet av klassisk design, är Nike Premier 2.0 FG definitivt det bästa valet.

Leave a Comment