Ganska ansikte! Närmare titt på Nike Phantom VNM "Black Lux" fotbollskor

Posted by admin 14/02/2019 0 Comment(s)


Med svart / guldfärg Nike Phantom VNM införandet av fotbollsskor, Nike "Black Lux" fotbollsskor att passa äntligen komplett look framför människor. Som den andra färgen i den här nya Nike-serien stövlar har Phantom VNM fotbollsskor i "Black Lux" -dräkten en fin look.


Faktum är tillbaka i början av januari i år släppte Nike den första i USA "Black Lux" sko fotboll kit, men för spelarna utanför USA, förrän två månader senare att de kan säljas för att köpa denna nya paketet. Nike har antagits på ett sådant sätt att sälja ville antagligen vänta tills efter färgen på Phantom VNM släpptes som ett komplett paket framför konsumenten, i syfte att uppnå bättre försäljningsresultat. Hur som helst kan du äntligen få de vackra stövlarna i denna kostym.


Reflekterande traditionell stil fotbollsskor Nike Swoosh svart övre med guld och andra detaljer, ny färg Phantom VNM stövlar och kostymer i flera andra stövlar kompletterar varandra. Nike år 2019 som i början av lanseringen av den första fotbollsskor kostym, är dräkten inte som snygga stövlar och bländande färger som följande "Game Over" set, det kommer inte att underteckna spelare att bära Nike.


I allmänhet, när Nike lanserar en icke-primär boot-kostym, förbereder den ofta bara en version av FG-yttersula för konsumenten. Men i den nya "Black Lux" suite fotbollsskor, Nike för första gången för att bryta denna administration, inte bara för att förbereda FG versionen av sviten stövlar är beredd SG och Anti-Clog version, tror jag att ett sådant val säkert kommer att vinna Europa De goda känslorna hos spelarna.

Leave a Comment