Det nya PUMA upprorpaketet: ONE 19.1 och Future 2.1

Posted by admin 05/09/2018 0 Comment(s)

 

Puma One


Den nya versionen av Silo One kommer med en blandning av silver och orange färger med svarta detaljer, vilket gör dem mer synliga på grunden. Denna silo förstärker konceptet som kombinerar snabbhet och beröring av bollen. Puma kommer i synnerhet tack vare det mycket fina känguru läder och en reaktiv platta som ger ett drag för de galna raserna.
Komfort säkerställs av Evoknit, är kragen av Puma gjord av tråd som man kommer att finna på alla skorna. Sista detalj att lägga till, den känguru läder som används i denna silo är mycket flexibel och innehåller små skum prickar vars syfte är att få mer grip när du är i kontakt med bollen.

Den nya modellen är inställd för att stanna och sätta bort den första generationshybridkonceptet.


Puma Future 2.1


Fotbollsstövlarna av världsmästaren, Antoine Griezmann, återkommer med en förnyad design med orange och svarta färger. Vi flyger lite borta från den andra Puma-siloen med en titt lite mer nykter men inte mindre spektakulär. Den mest anpassningsbara siloen av det tyska varumärket.


På en visuell nivå är Como El Negro Funde Con El Naranja Del Netfit, den röda som samlar gran från en visuell synvinkel, vi kan se hur svart är baserat på Orange Netfit. Nätet som täcker mycket av det övre möjliggör denna anpassade passform som bara framtiden kan erbjuda oss. Färgspelet sträcker sig till ensamheten. Den senare erbjuder en kombination av avsmalnande och avsmalnande spikar som ger bättre stöd samtidigt som de ger möjlighet att göra aggressiva riktningsförändringar och accelerationer.
Puma Future är en av de bästa fotbollsstövlarna i det nuvarande Panorama. Kombinationen av syntetisk övre med evoknit ger en fantastisk passform. Faktum är att många fotbollsspelare inklusive Marco Reus bär dem även utan snören. Allt kombinerat med en fantastisk Sole för bästa resultat.


Puma har återgått till laddningen genom att presentera två färgspel för sina fotbollskor, under sökmotivet att lämna sig bakom framgångarna, sätt nya utmaningar och träna hårt. Kommer vi se ny framgång med dessa Puma skor?

Leave a Comment