Billiga och glada fotbollskor

Posted by admin 23/04/2019 0 Comment(s)


För det faktiska kamppartiet bland fotbollsfans måste Köpa fotbollskor först reflektera sitt verkliga kampvärde och inte nödvändigtvis driva flaggskeppet, högteknologiska, avantgarde-design, innovativa tyger passar, bekväma, ha det bättre. Rätt pris är ofta den primära kriterium för fotbollsfans att välja skor. Dagens shoppingguide, låt oss ta en titt på några nya och billiga skor, praktiska fotbollsfans måste titta över!


Rekommenderade produkter: Nike Premier 2.0 fotbollskor
Guld / vit färg matchande Nike Premier 2.0 fotbollskor har inte bara en retro look och hyllning till Ronaldinhos färg, men har också en bekväm känsla av att ha på sig en känguru läder övre och en riktig touch. Även om värdet är högt är det definitivt inte en titt! Med tanke på priset på Premier 2.0 "nära människorna" är det bra att ha på sig sneakers som inte är dyra och ser bra ut. Den nya färgpalet Premier 2.0 är nummer ett.


Rekommenderade produkter: Adidas Predator 19 TF
Adidas Predator lilla fält stövlar med Primeknit tyg och ingen sko design, utmärkt wrap, komfort och touch, jämfört med den stora versionen av övre är mindre film, mer lämplig för små fält mer betoning Smart och touch spel stil. Samtidigt är sneakersna utrustade med ett fullstort BOOST-dämpningsmedium och lågt, och om platsförhållandena är i allmänhet mer reflekterande stötdämpningseffekt, handlar de om att handla online.


Rekommenderade produkter: ASICS DS LIGHT AG fotbollskor
ASICS DS LIGHT AG fotbollskor borde vara den hetaste sneakeren inom en snar framtid. Denna sneaker har "barfota" beröring och bär upplevelse av DS LIGHT. Det är också utrustat med en GEL-polstring AG-yttersula som är speciellt utformad för kinesiskt konstgrasfält. Är denna konfiguration värd tusentals? Felaktigt blev många små partner överraskad när de såg detaljhandelspriset. De började slåss, hur mycket? Jag kommer att veta när jag går in i länken.


Rekommenderade produkter: Mizuno Morelia Neo KL II AG fotbollskor
Före frisläppandet av DS LIGHT AG hade Mizunos småfält AG-serie fotbollskor nästan inga konkurrenter på detta område, och Neo KL II AG, en beröringskänslig snabbsko med självständig tung design, var oerhört populär. Kombinera lättvikt, taktil, fältförpasningsförmåga och fotkompatibilitet, kommer Morelia Neo KL II AG fotbollskor inte att leva även om de står inför de starka utmaningarna hos DS LIGHT AG fotbollskor.


Rekommenderade produkter: Li Ning × Xiao Li Zi järn serie gemensamma känguru läder TF fotbollskor
För studentpartiet är TF stövlar den bästa samarbetspartnern för det artificiella gräsfältet på campus. Då, med ett pris på mindre än 400 yuan, är det bra att börja med ett par ljusa ögon, utmärkt konfiguration och en gemensam TF-fotbollsskor. Känguru läder övre och TF yttersula utrustad med "Li Ningyun" dämpning teknik gör detta par Li Ning × Xiao Li Zi järn serie gemensamma känguru läder fotbollskor med utmärkt prestanda. Den unika macarongrönfärgen låter dig bära den på fältet. Stor stjärna.


Rekommenderade produkter: Decathlon Kipsta CLR 900 fotbollskor
För att faktiskt titta på Decathlon's flaggskeppsstödskor Kipsta CLR 900 fotbollskor, sprang jag en speciell resa till Decathlon-butiken, men resultaten var inte en besvikelse. Överdelarna i Kipsta CLR 900 fotbollsskor är utformade med en tyg och film som är extremt mjuk men tuff. Sneakersna använder en lätt Pebax yttersula, vilket gör att den väger endast ca 180 gram. Med den förbättrade övre handtekniken och gripen på knopparna är det verkligen en "civil sportbil" på fotbollsplanen. Fotbollsfans måste dock vara uppmärksamma på att designen av tånet på Kipsta CLR 900 fotbollsskor fortfarande är mycket lågt. Jag brukar ha JP275 i JP270.

Leave a Comment