Beckham och Zidane passform - Adidas Predator 19 25-årsjubileum Fotbollskor

Posted by admin 29/04/2019 0 Comment(s)


David Beckham, Zinedine Zidane två spelare har varit intima partner Adidas, är också en spelare Predator Falcon köpa fotbollsskor mest representativa siffror. Efter två Adidas lanserades personifierade graverad Falcon fotbollsskor, tre barer infall lämpligt att låta de två stjärnorna, införde en sådan 1925 anniversary edition Predator. Mot inflytande Beckham och Zidane innan Predator Precision DB och Predator Accelerator ZZ väcker allas köpa. Så hur många människor gillar det här paret av två specifika passformfotbollskor med Predator 19? Eftersom skor är baserade på den nuvarande utformningen av Predator 19, så hans sko kroppssidolinjer fortfarande kvar en konsekvent stil Predator 19 eleganta flödande linjer med en känsla av Golden delar, verkligen imponerande.


Eftersom det är en två stjärnor passar skorna, då färgen valet är verkligen en fusion av två långa. Golden vamp ingen tvekan i tribute Predator Accelerator ZZ, silver och vitt sko karossidan tre barer minskar Predator Precision DB, förutom att inkludera en samling av marinblått och rött är två par skor i bländande design. Golden övre fortsättning på den ikoniska vamp efter Predator gengäld kommer stickat material med friktions band den med funktionalitet och komfort är två fördelar, och presenteras i en sömlös integration delar sätt att hålla foten Komfortnivån är högre utan att förlora grundprestationen.


Förutom ett erkännande av de stora gyllene skor, personligen tycker jag att hela par skor det mesta av materialet är framför DB tyg krage och ZZ broderi, och helt plötsligt hela par skor öka graden av erkännande kommer namnet också broderi stjärna aura Även de flesta människor som köpte dessa skor är i grunden broderade med dessa två namn. Skor inuti kragen marinblått är röda inslag ikoniska Falcon fotbollsskor, kan det ses över Primeknit ord, som för närvarande ett av de hetaste materialen Adidas, är också allmänt används i andra super flaggskepp skor. Primeknit Predator 19 öppningen av kragen är relativt jämn, bred, så när foten är enklare än vissa hög topp Nike Mercurial. Silver utanför tre barer sko kropp är pricken till skon färgschema, men också ekon utseende färg Predator Precision DB. Rödet på yttersålen lägger till några sportiga element för att förbättra den visuella uppfattningen av sidan av skon.


Följt av tillsats av gummiblocket designen var rädd innan Adidas Predator 19 och den enda tekniska skillnaden, denna design att lägga till skydd och stabilitet i hälen höjs ett snäpp.
Innan ControlFrame yttersulpartierna utövar implantat Boost material, förbättra dämpningsegenskaper, på ett ögonblick stampar har även god återkopplingshastighet. Stödja ryggraden bakre segment utformningen av yttersulan har en god hårdhet och styrka för att säkerställa att skorna har god stabilitet vid hög hastighet kör och en mängd torsionsrörelse. Det enda bekymret är att det spikar visar oregelbunden geometrisk form, längd ganska lång, kan det bli för mycket för en vanlig människa på gräset.
Tyg skor och lätta yttersula gör det bara enstaka vikt hålls vid 247 gram (JP 275), men ärligt det inte betraktas som en anständig resultat.


Redigera kommentar:
"De två super fit" designlinje är detta par av Adidas Predator Beckham 19 största försäljningsargument, före försäljningen av två par falkar är graverade med det första året av övre och eftersom insamling och känslor har värde, men detta par skor är inte samma sak . Det är helt i linje med modern fotboll ett par strids skor, och det finns två stjärnor i halo välsignelse. Så om du är en Shi Zhanpai och vill ha delar av de två stjärnorna, då detta par av Predator 19 utan tvekan det bästa valet. Men med hänsyn till en hel del människor måste börja innan de två paren ingraverade begränsad, så detta par riktiga skor fruktar kommer att ges kalla handen, kan försäljningen inte vara perfekt.

Leave a Comment