Adidas lanseringen Copa Gloro 19 Virtuso Pack

Posted by admin 16/04/2019 0 Comment(s)


Efter den första utgåvan av 'Virtuso' pack i fyra nya färgställningar har adidas förde ut en uppdaterad färgställning för Copa Gloro och du kommer att älska dem. Adidas Copa Gloro härmar sin COPA 19 kusin med en ren vit bas med gröna detaljer. den största skillnaden mellan de två är mycket ljusare grön design på de tre band, som sitter på utsidan av Gloros snarare än på insidan som per COPA 19.


Den 11 april 2019 efter lanseringen av den nya färgmatchning Virtuso Pack set, Adidas uppgraderade färgschema för Copa Gloro19. Virtuso färgschema har varit mycket populärt på senare tid, visar spelarna ett nytt utseende under de sista matcher av säsongen. Gloro släppt sin nya färgen senast och den vita baserade bakgrundsmatchades med en liten fräsch grön färg, föra oss tillbaka de vita skorna igen.


I en uppfriskande bild, satte Adidas nya adidas ankel fotbollsskor färg Copa Gloro 19 fotbollsskor i "Virtuso Pack" fotbollsskor som släppts för att möta våren och den kommande sommaren, och bevittna färgen på sista stövlar av säsongen. Ändra. Adidas nya 'Virtuso Pack' fotboll sko set erbjuder ett nytt alternativ för spelare som vetter mot slutet av säsongen. Som alltid Copa Gloro stövlar är alltid sen. den nya färgsättningen Copa Gloro 19 fotbollsskor fortsätter färgmatchning av vit övre av de Copa 19 fotbollsskor och den gröna segern tre ränder.


COPA Gloro är mer som Billiga Fotbollsskor COPA 19,1, inte 19+, inte bara på grund av skosnören, men också på grund av läget för de tre ränderna på utsidan. Som vanligt endast Copa 19+ sätter tre ränder på insidan. Av Naturligtvis Copa Gloro 19 har också en distinkt vikbar tunga och en måttlig pris. priset kommer fortfarande att vara mindre än £ 100.
För gräsrots spelare är Gloro fortfarande ett bra val, och det har närmast anknytning till den traditionella Gloro DNA, vilket ger något som andra skor inte kan.


Liksom den gröna poppar ut mer är Gloros spetsad stövlar jämfört med deras laceless kusiner och det är där de kommer att se bra på planen. Omfattar snören är ett rovdjur stil tunga, snarare än den traditionella kortare Copa Mundial tungan , så du kan låtsas vara David Beckham för lite. Copa Gloros kan bara vara den perfekta sub- £ 100 boot. Om du letar efter att komma tillbaka till fotbollen och vill se bra ut utan överskridanden, dessa stövlar passar den korta perfekt. Få på den.


Adidas Copa Gloro serien kommer att fortsätta att vara en lojal val för gräsrots spelare och fortsätter att hålla nära kontakt med Copa DNA. En uppfriskande och trevlig våren är det dags att förbereda sig för den kommande säsongen. Vad tycker du om detta par skor? låt oss veta i kommentarerna nedan.

Leave a Comment